Polar

Sinds 1977 is Polar al een vooruitstrevend merk op het gebied van sport en hartslagmeting. Door de jaren heeft heeft Polar een aanbod ontwikkeld dat zowel voor de recreatieve als professionele sporter alles biedt dat nodig is. De sporthorloges, hartslagmeters en activity trackers bieden ondersteuning tijdens en na het sporten, omdat je met de informatie van de Polar activity trackers ook meer uit je toekomstige workouts kunt halen.

Polar Lifestyle

Polar heeft haar producten onderverdeeld in drie categorieën: Lifestyle, Sport en Pro. De Lifestyle producten zijn geschikt voor mensen die op regelmatige basis bewegen en een gezonder leven willen leiden. Met de producten uit de Lifestyle blijf je up to date over je dagelijkse activiteit en slaappatroon en krijg je meer inzicht in sportprestaties. De sporthorloges en activity trackers die binnen Lifestyle vallen zijn de A360, Loop (ook Loop 2 en Crystal), Balance en de A300.

Polar Sport

Polar heeft ook een sporthorloge voor de meer gevorderde sporter, dat is de M400. Dit sporthorloge en activity tracker in 1 heeft een stuk meer functionaliteiten en is daardoor meer geschikt voor sporters die meer willen dan alleen maar op regelmatige basis bewegen. De Polar M400 van de sportlijn  heeft o.a. een hartslagmeter en ingebouwde GPS.

Polar Pro

Ook voor de professionele sporters heeft Polar een sporthorloge: de V800. Op dit professionele sporthorloge zitten alle functionaliteiten die een professioneel sporter nodig heeft. Naast een hartslagmeter en ingebouwde GPS kun je zelfs je stap- en trapfrequentie of vermogen meten.

Flow App

Met Polar Flow kun je de statistieken bekijken van je dagelijkse activiteiten en je trainingen. Hiervoor is een speciale Flow app ontwikkeld die synchroniseren met je activity tracker. De Polar Flow heeft ook een ‘social’ karakter, omdat je de gegevens ook kunt delen met vrienden.

Naast de app heeft Polar ook een Flow Webservice. Met de Webservice kun je geavanceerde analyses zien van alle activiteiten die je doet. Deze analyses zijn inzichtelijk gemaakt met grafieken en diagrammen.

Polar Club

Polar probeert altijd innovatief en vernieuwend te zijn. De Polar Club past dan ook prima bij dit karakter. Met de Club app kun je als sportschool tijdens groepslessen de hartslag meten van iedere deelnemer in de groepsles. De hartslagen van de deelnemers aan de groepsles zijn realtime inzichtelijk op een groot scherm aan de muur. Het enige dat je hiervoor nodig hebt zijn de H7 hartslagmeters, een iPad Air en een groot scherm of beamer.

Flow Coach

Polar heeft ook een gratis tool voor sporters: de Polar Flow Coach. Deze gratis tool fungeert als personal coach en geeft feedback naar aanleiding van je prestaties. Door deze online tool toegang te geven tot jouw gegevens kan de Flow Coach je helpen meer rendement te halen uit je workouts en trainingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over activity trackers en sporthorloges van Polar? Vraag het ons gerust via de contactpagina of mail: info@sporthorlogeonline.nl. Wij staan je graag te woord en geven advies over de sporthorloge of activity tracker die het beste bij jouw behoeften en doelstellingen past.