Polar V800

De Polar V800 is een geavanceerde multisporthorloge met een ingebouwde GPS. Deze fitness watch is geschikt voor de sporters die steeds hun grenzen willen blijven verleggen. Wanneer je echt serieus wilt gaan sporten of professioneel met sport bezig bent is de Polar V800 eigenlijk onmisbaar.

Dagelijkse activiteiten

Zoals alle Polar activity trackers en sporthorloges houdt de Polar V800 je dagelijkse activiteit en slaappatroon bij die vervolgens gekoppeld wordt met de Polar Flow App. In de Polar Flow wordt vervolgens alles inzichtelijk gemaakt, net als de data die gegenereerd wordt tijdens trainingen en workouts. Door de handige overzichten, grafieken en diagrammen kun je precies de trends zien die voor jou belangrijk zijn en daarop inspelen.

Meerdere sporten, waaronder zwemmen

Je kunt de Polar V800 zo instellen dat hij precies past bij de sport die jij beoefent. Door een speciaal profiel in te stellen laat de V800 precies de informatie zien die jij nodig hebt tijdens het sporten.

Omdat de V800 waterdicht is tot 30 meter en hij zelfs onder water je hartslag kan meten, is hij uitermate geschikt voor zwemmers en triatleten. Hier zijn overigens wel extra sensoren voor nodig. Benieuwd naar hoe je tijdens het zwemmen je inspanning kunt meten? Bekijk onderstaande video!

De V800 is ook compatibel met de Polar Bluetooth Smart sensoren voor hardlopen en fietsen. Zo krijg je maximaal inzicht in je trainingen en prestaties.

Notificaties

Net als met de Polar M400 blijf je met de Polar V800 op de hoogte van alle telefoongesprekken, berichten en afspraken die je binnenkrijgt. Door de koppeling met je smartphone krijg je op je beeldscherm precies te zien wie je nodig heeft en wat zijn bericht is. Erg handig als je een lange tijd weg bent van huis en toch bereikbaar wilt zijn voor je familie, vrienden of zakenpartners. Bekijk hieronder hoe de notificaties tot je zullen komen:

Compatibele Sensoren

Zoals we al eerder vermeldden kun je de Polar V800 uitbreiden met de Polar Bluetooth Smart sensoren. Dit is voor meerdere sport handig, omdat je hierdoor niet alleen je hartslag kunt meten, maar ook bijvoorbeeld je paslengte, snelheid, trap/stapfrequentie en Kéo Power (Vermogen).

Conclusie

Net als de Polar M400 is de Polar V800 een erg goed sporthorloge dat eigenlijk alles biedt dat je nodig hebt als professioneel sporter. De Polar V800 is echter nog een stuk geavanceerder als de Polar M400, waardoor hij zeker aan te raden is voor de sporters die het maximale nastreven of bepaalde trainingsmethoden hebben. Wanneer je bijvoorbeeld als fietser op vermogen traint is de Polar V800 een erg handig sporthorloge. Ook voor zwemmers (waterdicht tot 30 meter) is de Polar V800 eigenlijk het enige sporthorloge van Polar waarmee je echt vooruit kunt.