Polar Balance

De Polar Balance is een slimme weegschaal die je kunt koppelen met je activity tracker en Flow app. Door deze koppeling kun je precies zien hoeveel je moet bewegen en eten om je gestelde doelen te halen. In deze video kun je meer zien over hoe je de Balance kunt gebruiken:

Streefgewicht

De Polar Balance is een unieke manier of je streefgewicht te behalen. Vergeet lastige diëten en Sonja Bakker en probeer op een zo gezond mogelijke manier je ideale gewicht te behalen. Gewoon zoals het moet, moet goede voeding en voldoende beweging.

Omdat de Balance direct de gegevens synchroniseert met de Polar Flow app, kan het je erg goed helpen bij afvallen. De Flow app geeft namelijk goede adviezen waarop je moet letten tijdens het afvallen. Uiteindelijk blijft bij het afvallen calorieverbranding het belangrijkst. Wat je teveel hebt aan calorieën kun je door middel van voeding en beweging verminderen. Volgens Polar moet ongeveer 60% van de calorievermindering uit je voeding komen en 40% met dagelijkse activiteiten. Hier adviseert de Balance dus in.

Motivatie

Dankzij de koppeling van de Polar Balance met je activity tracker en Flow app wordt je gedurende de dag gemotiveerd door jouw activity tracker. Dankzij de gegevens van de Balance weet de Flow app precies wat je op een dag moet doen om af te vallen. Dit wordt vervolgens door je activity tracker aan je doorgegeven.

Statistieken

Alle informatie van de Polar Balance en je activity tracker komen binnen in de Flow app. Zo kun je met de statistieken in de Flow app precies zien wat veranderingen in activiteit precies teweeg brengen ten opzichte van bijvoorbeeld je gewicht. Hier kun je vervolgens weer op inspelen om je uiteindelijke en ideale gewicht te bereiken.

Design

De Polar Balance heeft een fraai en modern uiterlijk en is zowel in de witte als zwarte kleur te bestellen. Het beeldscherm is spatwaterdicht en heeft duidelijke cijfers die makkelijk leesbaar zijn.

BMI

Naast je gewicht kun je dankzij de Balance ook je BMI bijhouden in de Flow app. Je BMI geeft aan hoe gezond je gewicht is voor jou als persoon. Onmisbaar dus als je werkt aan een gezondere leefwijze.

Meerdere gebruikers

De Polar Balance is voor tien personen tegelijk te gebruiken. Voor elke persoon die van de weegschaal gebruik maakt wordt de persoonlijke informatie naar zijn eigen account in de app doorgestuurd, zodat altijd de juiste informatie bij de juiste persoon terecht komt. Zo kun je dus met je gehele gezin werken aan een gezond gewicht!