Polar A360

De Polar A360 fitness tracker is een waterdicht sporthorloge dat in staat is je hartslag te meten. Dit sporthorloge is eigenlijk een alles in 1 horloge, omdat het zelfs smartwatch functies bezit. Zo kun je op de A360 notificaties zien binnenkomen en heeft het een helder kleurenscherm.

Hartslagmeter

Zoals gezegd kun je met de Polar A360 je hartslag meten. Wanneer je de hartslagmeter zo goed mogelijk wil laten functioneren moet je hem iets strakker om je pols doen. Doe hem uiteraard niet te strak, omdat dit de bloedtoevoer kan blokkeren. Door het heldere kleurenscherm ben je in staat om tijdens je training real time informatie in te zien. Dit helpt je bij het halen van je doelen, omdat je zo in de juiste hartslag kunt blijven trainen.

Dagelijkse Activiteit

Met de A360 kun je naast je trainingen ook je dagelijkse bezigheden meten, zoals het aantal stappen dat je maakt of het aantal calorieën dat je verbrand. Het is zelfs mogelijk om je slaappatroon te meten met deze activity tracker. Naast de metingen wordt alles ook direct inzichtelijk gemaakt, waardoor je je ingestelde doelen per dag kunt behalen.

Slaapmeter

Naast je dagelijkse activiteiten kan de Polar A360 ook je je slaap meten. Door dit ook direct inzichtelijk te maken via de Flow app kun je precies zien hoe lang je slaapt en wat de kwaliteit is van je slaap. Zo kom je meer te weten over je slaapgewoonten. Dit is erg belangrijk, omdat slaap ook van invloed is op je sportprestaties.

Notificaties

Hoewel de Polar A360 als een sporthorloge in de markt is gezet, kun je hem haast een smartwatch noemen. Zo krijg je bij iedere notificatie een melding op je beeldscherm en een trilsignaal. Zo kun je je telefoongesprekken, berichten, afspraken en social media-berichten tijdens het sporten zien binnenkomen.

Schoonmaken

Het is belangrijk dat je de USB-poort van de Polar A360 na iedere training schoonmaakt. Wanneer je dit niet doet loop je namelijk de kans dat het sporthorloge defect raakt.

Je kunt de A360 het beste schoonmaken door er lauw water doorheen te spoelen. Laat het horloge vervolgens goed drogen voordat je hem weer gaan opladen, anders raakt hij alsnog defect!

Standaard Meegeleverd

  • USB-oplader
  • Handleiding

Wil je meer weten over de A360 van Polar? In deze video heeft Polar precies uitgelegd wat je allemaal kunt doen met die sporthorloge!