Polar A300

De Polar A300 is een fitnesshorloge en activity tracker die je dagelijkse activiteiten en slaap meet en gedurende de dag motiverend werkt. Als sporthorloge is hij natuurlijk uitermate geschikt voor tijdens het sporten, waarbij hij allerlei relevante informatie realtime aan je laat zien.

Motivatie

Zoals elke activity tracker van Polar meet de A300 het aantal stappen dat je maakt, het aantal verbrande calorieën en de afstand die je aflegt. Hierbij werkt dit sporthorloge motiverend, omdat hij trilt als je te lang niet beweegt. Zo spoort hij je aan om weer te gaan bewegen en uiteindelijk zijn ingestelde doel te bereiken.

Hartslagmeter

De A300 kan gecombineerd worden met de Polar H7 hartslagmeter. Wanneer je de A300 en H7 samen gebruikt kun je tijdens je training je hartslag meten. Daarnaast kan de A300 je zo ook laten weten of je vetten aan het verbranden bent of juist je conditie aan het verbeteren bent. Als laatste kan de Polar A300 samen met de H7 erg nauwkeurig vaststellen hoeveel calorieën je verbrandt tijdens een training, omdat dit via je hartslag wordt berekend.

Uithoudingsvermogen

De Polar A300 kan je precies vertellen of je conditie verbetert doordat hij je aerobe conditie meet wanneer je in rust bent. Daarnaast kun je met de A300 ook je maximale zuurstofopname analyseren. Erg handig voor de professionele sporter!

Slaap

Net als de andere activity trackers kun je met de A300 je slaappatroon meten. In de Flow App kun je zo precies zien hoe goed je slaapt en kun je hiervan ook de trends zien. Zo kun je bijvoorbeeld zien of veranderingen in je sport- of voedingspatroon van invloed zijn op je slaap.

Verwisselbaar polsbandje

Een horloge is natuurlijk een trendgevoelige accessoires, vandaar dat Polar ook de mogelijkheid geeft om losse polsbandjes te kopen voor de Polar A300. De nieuwe polsbandjes zijn makkelijk te verwisselen en zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, geel, blauw, grijs en roze.