Fitbit

Op deze website kun je alles vinden over Fitbits. Wat is een dat nou eigenlijk? Welke Fitbits zijn er allemaal en welke kan ik dan het beste kopen? Alle informatie kun je hier vinden. Heb je ondanks onze website nog steeds vragen over deze activity trackers en de verschillende soorten? Stuur je vragen dan gerust naar info@sporthorlogeonline.nl.

Wat is Fitbit?

Fitbit is een merk dat activity trackers maakt. Activity Trackers (lees hier meer over activity trackers) zijn draadloze en draagbare apparaten die fitness-data bijhouden. Zo kunnen ze de afgelegde afstand tijdens het hardlopen bijhouden en meten ze het aantal verbrande calorieën. De meer geavanceerde activity Trackers kunnen ook bijvoorbeeld de kwaliteit van je slaap, het aantal gemaakte stappen en je hartslag meten. Van alle Activity Trackers is Fitbit misschien wel de populairste, omdat zij vooruitstrevend zijn en een groot arsenaal aan apparaten heeft op de markt. Fitbit heeft immers niet alleen activity trackers, maar ook bijvoorbeeld sporthorloges en een weegschaal.

Activity Trackers

Fitbit heeft zoals gezegd activity trackers, sporthorloges en een weegschaal. De activity trackers zijn vooral handig om je dagelijkse inspanningen bij te houden. Hoeveel je hebt gelopen op een dag of hoe je hebt geslapen kun je prima met een activity tracker bijhouden. Fitbit heeft de volgende activity trackers: Zip, OneFlex, Charge, Alta en de Charge HR. Met de laatste activity tracker kun je overigens meer dan alleen je dagelijkse bezigheden bijhouden. De Fitbit Charge HR bevat namelijk ook een hartslagmeter, waardoor je met dit apparaat ook heel specifieke informatie uit je workouts kunt halen.

Sporthorloges

Naast activity trackers heeft Fitbit ook fitness watches (of sporthorloges). Deze Fitbit Blaze en Fitbit Surge zijn de sporthorloges van Fitbit, waarmee je erg veel informatie kunt halen uit je workouts. Voorbeelden zijn je hartslag, afstanden en tijden. Daarnaast herkennen deze sporthorloges automatisch of je aan een workout bezig bent en kun je je muziek via het beeldscherm regelen.

Weegschaal

De Fitbit Aria is de slimme weegschaal van Fitbit waarmee je je gewicht, BMI, vetpercentage en Lean Body Mass kunt meten. De weegschaal herkent automatisch welke persoon op de weegschaal staat en is hierdoor te gebruiken tot maximaal acht personen.

Fitbit app

Alle producten van Fitbit synchroniseren automatisch met de app op je computer, tablet of smartphone. In de Fitbit app krijg je hierdoor duidelijke overzichten van je sportprestaties en dagelijkse activiteit door middel van grafieken en diagrammen. Door deze handige app krijg je dus precies inzicht in wanneer en hoeveel je sport, hoe actief je overdag bent, hoe je slaapt en wat voor een invloed alles heeft op je gewicht. Zeker met de koppeling met de Fitbit weegschaal wordt dit nog overzichtelijker. Het is overigens met de app zelfs mogelijk om je voedingspatroon ook aan al deze informatie toe te voegen, zodat je een compleet overzicht krijgt van je gewicht, voedingspatroon en sport. Hierdoor kun je precies zien welke workout hielp bij gewichtsafname of wanneer je met je voeding de mist in bent gegaan. Lees hier meer over alle functionaliteiten van de app.

Fitbit kopen

Op deze website staat alle informatie die voorhanden is over Fitbit en haar producten. Heb je alle informatie gevonden en heb je besloten welke Fitbit je wil kopen. Wij hebben voor je de verschillende aanbieders van de Fitbit producten op een rijtje gezet, zodat je precies ziet op welke website en voor welke prijs je deze activity trackers, sporthorloges of weegschaal kunt kopen.