Fitbit Aria

De Fitbit Aria is een slimme weegschaal die je helpt om je doelstellingen te bereiken. Deze weegschaal heeft een strak design en een glazen oppervlak, waardoor hij in ieder interieur past. Doordat deze weegschaal compatible is met de activity trackers en sporthorloges van Fitbit, kun je met de Aria een handig totaaloverzicht krijgen van je gewicht en sportprestaties gedurende de tijd. Zo kun je ook zien wat de effecten zijn van je workouts op je gewicht.

De Aria heeft de volgende eigenschappen:

  • Je kunt met de deze activity tracker¬†je gewicht, BMI, Lean Body Mass en vetpercentage meten
  • De Aria is compatible met alle Fitbit apparaten. Zo krijg je inzicht in je sportprestaties en gewicht en de wisselwerking daartussen
  • De Aria synchroniseert automatisch als hij is aangesloten op je Wifi-netwerk
  • Je kunt met meerdere gebruikers tegelijk gebruik maken van deze weegschaal.

Voor maximaal resultaat

Dankzij de geavanceerde technologie waarvan de Fitbit Aria gebruik maakt kun je niet alleen je gewicht meten, maar ook je BMI, vetpercentage en Lean Body Mass. Op deze manier heb je alle informatie die je nodig hebt om het maximale resultaat uit je fitness programma te halen.

Meerdere gebruikers

De Fitbit Aria herkent de persoon die op de weegschaal staat en synchroniseert de date meteen met zijn of haar app. Dit is zelfs mogelijk tot maximaal acht gebruikers.

Standaard meegeleverd:

4 AA batterijen

Specificaties

Afmetingen: 31,2 x 31,2 x 3,34 cm
Gewicht: 1,93 kg